Home / Recipe Book
Author: Panela
Ingredienti: 1 l di acqua, 5 Cucchiai di Panela L'Originale Mattonella Macinata, succo di lime o limone.
Procedimento: sciogliere la Panela in un bicchiere di acqua calda e versare insieme al succo di lime in una caraffa con l'acqua. Ottima anche con qualche goccia di olii essenzaili di a...
Author: Panela
Ingredienti: 4 uova intere, 1 etto e ½ di Panela L'Originale Mattonella Macinata, ½ litro di latte (Per teglia-forma da 1 l). Per il caramello: 1 hg e ½ di Panela sciolta con un cucchiaio di latte.
Procedimento: Sciogliere la Panela con un cucchiaio di latte al fuoco ...
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
Easy-to-use 40g dispenser filled with chopped Atlantic Spirulina - ulva spiralis. It is just fresh air-dried and gently ground tha...
100% wholemeal-stone milled italian khorasan (Triticum Turanicum) Semolina with Wild Irish Kelp and Turmeric. The origins of Khora...
Guilt-free chocolate spread!
From the perfect combination of Defatted Cocoa, Hazelnuts and Gulamerah from Bali (the wholemeal sugar fr...
Practical soluble mix of skimmed cocoa and Panela. It is ideal to be dissolved in water and milk (cow, goat, rice, soy...) and it allow...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots