Home / Cocoa Butter - Soft 190g
The recipes (30)
Ottenuto dalla pressatura delle fave di cacao. Il burro di cacao Panela® dal
sapore delicato, grazie ad una lavorazione che ne equilibra i profumi e le
note di cacao e cioccolato, è indicato per la preparazione di dolci da forno,
creme, cioccolato e per tutti gli usi caratteristici.
Per l’utilizzo, occorre sciogliere il burro di cacao a bagno maria a circa
33°/35°C prima di unirlo agli altri ingredienti.
Pratico da usare.
Per Vegani
Related Searchs:
Related Products....
All the advantages of Virgin Coconut Oil...to spread!
From the perfect combination of Virgin Coconut Oil, Defatted Cocoa and Gulamerah...
A candy of Golden Milk: always in your pockets!
Small fragments of ginger root covered with the vitality of the Golden Milk. Fres...
Golden Milk snack: a blast of fresh vitality
The inspired combination of blueberries and raspberries with the shining Golden Yooga Bl...
Cacao benas, Piedmont hazelnut and Panela... what else? Hazelnut and cacao beans crushed together with Panela that deliver an incredibl...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots