Home / Cocoa Butter - Soft 190g
The recipes (30)
Ottenuto dalla pressatura delle fave di cacao. Il burro di cacao Panela® dal
sapore delicato, grazie ad una lavorazione che ne equilibra i profumi e le
note di cacao e cioccolato, è indicato per la preparazione di dolci da forno,
creme, cioccolato e per tutti gli usi caratteristici.
Per l’utilizzo, occorre sciogliere il burro di cacao a bagno maria a circa
33°/35°C prima di unirlo agli altri ingredienti.
Pratico da usare.
Per Vegani
Related Searchs:
Related Products....
All the advantages of Virgin Coconut Oil...to spread!
From the perfect combination of Virgin Coconut Oil, Defatted Cocoa and Gulamerah...
Practical soluble mix of skimmed cocoa and Panela. It is ideal to be dissolved in water and milk (cow, goat, rice, soy...) and it allow...
Cacao benas, Piedmont hazelnut and Panela... what else? Hazelnut and cacao beans crushed together with Panela that deliver an incredibl...
Bold, coarse and crunchy with the full strenght of cacao beans 90%: primordial intensity!
Just 2 ingredients
Vegan...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots