Home / Recipe Book /
Omelette baveuse alle 5 Alghe

Ingredienti: 4 Uova, burro, 5 g Insalata 5 Alghe, Parmigiano Reggiano grattuggiato. Dosi per 2 persone
Procedimento: Rompere le uova e mescelare in una ciotola i bianchi con i rossi, le Alghe ed il parmigiano. Regolare di sale e pepe.
Sciogliere il burro in una padella antiaderente e versare il composto. Cuocere finchè la parte superiore risulta ancora baveuse e risvoltare aiutandosi con delle palette pe dare la classica forma a mezzaluna.
Servire con insalata di stagione.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
Golden Milk snack: A blast of crunchy vitality
The inspired combination of seeds and nuts with the shining Golden Yooga Block, sparks...
Organic coconut milk powder is produced from freshly-squeezed coconut milk. It contains approximately 65% coconut oil content and retai...
Granulated sugar for cake decoration
Vegan...
A bar of Golden Milk...inspired energy!
INSPIRATION: with cocoa nibs, turmeric, ginger and lemon zest. Regenerating crunchiness!
Velv...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots