Home / Recipe Book /
Omelette baveuse alle 5 Alghe
Ingredienti: 4 Uova, burro, 5 g Insalata 5 Alghe, Parmigiano Reggiano grattuggiato. Dosi per 2 persone
Procedimento: Rompere le uova e mescelare in una ciotola i bianchi con i rossi, le Alghe ed il parmigiano. Regolare di sale e pepe.
Sciogliere il burro in una padella antiaderente e versare il composto. Cuocere finchè la parte superiore risulta ancora baveuse e risvoltare aiutandosi con delle palette pe dare la classica forma a mezzaluna.
Servire con insalata di stagione.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
A bar of Golden Milk...inspired energy!
HARMONY: with turmeric. ginger and lemon zest.
Velvety texture, mellow taste with spicy hints...
In one jar all you need for the preparation of the Golden Milk!
Turmeric, Virgin Coconut Oil, Whole Coconut sugar, Ginger and a pinch ...
All the advantages of Virgin Coconut Oil...to spread!
From the perfect combination of Virgin Coconut Oil, Defatted Cocoa and Gulamerah...
Explosion of energy for those who love each other!
Delicious sweet peanut-based snack. A recharge of energy for body and mind, as well...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots