Home / Recipe Book /

Omelette baveuse alle 5 Alghe
Author: Panela


Ingredienti: 4 Uova, burro, 5 g Insalata 5 Alghe, Parmigiano Reggiano grattuggiato. Dosi per 2 persone

Procedimento: Rompere le uova e mescelare in una ciotola i bianchi con i rossi, le Alghe ed il parmigiano. Regolare di sale e pepe.

Sciogliere il burro in una padella antiaderente e versare il composto. Cuocere finchè la parte superiore risulta ancora baveuse e risvoltare aiutandosi con delle palette pe dare la classica forma a mezzaluna.

Servire con insalata di stagione.

Tempi di preparazione: 10 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Organic Virgin Coconut Oil 330 ml
Organic Virgin Coconut Oil, cold-pressed from the pulp of young coconuts, harvested by hand. The vivid white color (crystal clear when ...
Golden Yooga Cube - Preview
Golden Milk cubed! A gold mine for gluttons and pastry chefs. "Wholsome gold" for decorations and filllings....
Golamera Virgin Coconut Oil 30g with display
All the advantages of Virgin Coconut Oil...to spread! From the perfect combination of Virgin Coconut Oil, Defatted Cocoa and Gulamerah...
Golamera Virgin Coconut Oil 220g
All the advantages of Virgin Coconut Oil...to spread! From the perfect combination of Virgin Coconut Oil, Defatted Cocoa and Gulamerah...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots