Home / Recipe Book /

Omelette baveuse alle 5 Alghe
Author: Panela


Ingredienti: 4 Uova, burro, 5 g Insalata 5 Alghe, Parmigiano Reggiano grattuggiato. Dosi per 2 persone

Procedimento: Rompere le uova e mescelare in una ciotola i bianchi con i rossi, le Alghe ed il parmigiano. Regolare di sale e pepe.

Sciogliere il burro in una padella antiaderente e versare il composto. Cuocere finchè la parte superiore risulta ancora baveuse e risvoltare aiutandosi con delle palette pe dare la classica forma a mezzaluna.

Servire con insalata di stagione.

Tempi di preparazione: 10 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Peanut bar Golden Yooga – Protein Snack savoury Gluten Free 32g – 6 units
Who said PROTEIN Bars are only sweet?Savory snack ideal as a hunger breaker or for a tasty recharge of precious nutrients!Full of prote...
Gomasio Irish seaweeds 120g
Sesame, Wild Irish seaweeds and Salt: Toasted and chopped. The unique aroma along with the unparalled wholesome elments that Wild Seaw...
Virgin Coconut Oil 18ml with Display (16 units)
Organic Virgin Coconut Oil, cold-pressed from the pulp of young coconuts, harvested by hand. The vivid white color (crystal clear when ...
Primero 20% Piedmont Hazelnut
Cacao benas, Piedmont hazelnut and Panela... what else? Hazelnut and cacao beans crushed together with Panela that deliver an incredibl...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots