Home / Recipe Book

Caserecce vegetariane di mare
Author: Panela
Ingredienti: 1/4 di scalogno, una manciata di capperi sotto sale, 150g di pomodorini freschi, 2 cucchiai di olio extrav. d'oliva, 4 foglie di basilico, 140g di caserecce di Khorasan integrale con Alga Kelp irlandese e curcuma Panelita  - ricetta per 2 persone Procedimento: Scaldare i...
Read
Panelita Dicoccum Emmer/Nettle with pickled tuna and cherry tomatoes
Author: @salva_eatcookelovis
...
Read
Fusilli di Farro e ortica con broccoletti e speck
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone 220 gr di pasta di Farro e Ortica Panelita 75 gr di speck in una sola fetta 200 gr di cimette di broccoletti 1 cipolla 1 spicchio d’aglio 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro 1/2 bicchiere di acqua calda olio extra vergine di oliva    Procedimento...
Read


You could be interested in...

Golden Yooga Candy - sweet dragée 30g
A candy of Golden Milk: always in your pockets! Small fragments of ginger root covered with the vitality of the Golden Milk. Fres...
Panela Spelt-Coconut Cookies 200g
Enjoy the vivid taste of the wholemeal spelt, smoothed by the exotic nuances of the coconut flour. Panela and the Extra-virgin Coconut ...
Atlantic Dulse 50g
The Atlantic Dulse Seaweed (Palmaria palmata), is an organic and wild red seaweed that grows in clumps along the rocky shores where the...
5 Seaweeds Salad 50g
Chopped Mix of 5 Organic Wild Seaweeds (Atlantic Dulse, Atlantic Nori, Atlantic Wakame, Atlantic Sweet Kombu and Atlantic Spirulina) to...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots