Home / Recipe Book

Caserecce vegetariane di mare
Author: Panela
Ingredienti: 1/4 di scalogno, una manciata di capperi sotto sale, 150g di pomodorini freschi, 2 cucchiai di olio extrav. d'oliva, 4 foglie di basilico, 140g di caserecce di Khorasan integrale con Alga Kelp irlandese e curcuma Panelita  - ricetta per 2 persone Procedimento: Scaldare i...
Read
Panelita Dicoccum Emmer/Nettle with pickled tuna and cherry tomatoes
Author: @salva_eatcookelovis
...
Read
Fusilli di Farro e ortica con broccoletti e speck
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone 220 gr di pasta di Farro e Ortica Panelita 75 gr di speck in una sola fetta 200 gr di cimette di broccoletti 1 cipolla 1 spicchio d’aglio 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro 1/2 bicchiere di acqua calda olio extra vergine di oliva    Procedimento...
Read


You could be interested in...

Whole Emmer wheat Fettuccine 1,8 kg - stone milled
100% stone-milled wholemeal Italian dicoccum Emmer (Triticum Dicoccum) wheat: a cereal, typical of the ancient countryside of...
Panela Rice-Coconut Cookies 200g
Remarkable coconut hint with rice and wheat flour. Panela and the Extra-virgin Coconut Oil (without any use of vegetable oils and hydro...
Gomasio Hazelnut and Pumpkin seeds 120g
Sesame, Hazelnuts, Pumpkin Seeds and Salt; Toasted and chopped. The life force of these ingredients, whose wholesome elements are unpa...
Whole Einkorn wheat Penne pasta 400g - stone milled
100% stone-milled wholemeal semolina of Italian triticum Monococcum wheat: a cereal with a genetic code of 14 chromosomes whose origins...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots