Home / Recipe Book
Author: Panela
Ingredienti: 1/4 di scalogno, una manciata di capperi sotto sale, 150g di pomodorini freschi, 2 cucchiai di olio extrav. d'oliva, 4 foglie di basilico, 140g di caserecce di Khorasan integrale con Alga Kelp irlandese e curcuma Panelita - ricetta per 2 persone
Procedimento: Scaldare i...

Author: @salva_eatcookelovis
...

Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone
220 gr di pasta di Farro e Ortica Panelita
75 gr di speck in una sola fetta
200 gr di cimette di broccoletti
1 cipolla
1 spicchio d’aglio
1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
1/2 bicchiere di acqua calda
olio extra vergine di oliva
Procedimento...
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
The perfect solution to cook beans (and pulses in general), to soak legumes and to make vegetable broths.
Easy-to-use 40g dispenser fi...
Explosion of energy for those who love each other!
Delicious sweet peanut-based snack. A recharge of energy for body and mind, as well...
A bar of Golden Milk...inspired energy!
INSPIRATION: with cocoa nibs, turmeric, ginger and lemon zest. Regenerating crunchiness!
Velv...
Easy-to-use 40g dispenser filled with chopped Atlantic Spirulina - ulva spiralis. It is just fresh air-dried and gently ground tha...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots