Home / Recipe Book

Caserecce vegetariane di mare
Author: Panela
Ingredienti: 1/4 di scalogno, una manciata di capperi sotto sale, 150g di pomodorini freschi, 2 cucchiai di olio extrav. d'oliva, 4 foglie di basilico, 140g di caserecce di Khorasan integrale con Alga Kelp irlandese e curcuma Panelita  - ricetta per 2 persone Procedimento: Scaldare i...
Read
Ricciarelle di Khorasan Integrale con Pomodoro fresco e Pesto di rucola
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone 250 g di Ricciarelle Khorasan 150 g pomodorini 2 mazzetti di rucola 1 spicchio d'aglio olio extravergine d'oliva sale grosso Procedimento Lavare bene e asciugare la rucola con una centrifuga per insalata. Tagliare a cubettini il pomodoro e sminuzzare grossolanament...
Read
Author: @patrizia_manca (IG) The Vegan Affair (FB)
...
Read


You could be interested in...

Panela The Original Shredded Block 120g - Sugar bowl
Easy to use glass sugar bowl. Get inspired by its aroma anytime you open it! It is the best way to enjoy the taste of the sugar blocks...
Golden Yooga Legume Balls Gluten Free 210g
Tasty mix for vegetable and protein meatballs/burgers: based on green lentils and borlotti beans, previously soaked, for better assimil...
Easy-to-Use Seaweeds: For Legumes and Broth
The perfect solution to cook beans (and pulses in general), to soak legumes and to make vegetable broths. Easy-to-use 40g dispenser fi...
Atlantic Carragheen 50g
The Atlantic Carragheen Seaweed (Chondrus crispus), is an organic and wild red seaweed that grows in the temperate waters of the Atlant...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots