Home / Recipe Book
Author: Panela
Ingredienti: 1/4 di scalogno, una manciata di capperi sotto sale, 150g di pomodorini freschi, 2 cucchiai di olio extrav. d'oliva, 4 foglie di basilico, 140g di caserecce di Khorasan integrale con Alga Kelp irlandese e curcuma Panelita - ricetta per 2 persone
Procedimento: Scaldare i...
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone
250 g di Ricciarelle Khorasan
150 g pomodorini
2 mazzetti di rucola
1 spicchio d'aglio
olio extravergine d'oliva
sale grosso
Procedimento
Lavare bene e asciugare la rucola con una centrifuga per insalata.
Tagliare a cubettini il pomodoro e sminuzzare grossolanament...
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
Gluten free Peanut flour
Proteins 47%
Ideal for baking. Mix up to 50% with gluten/gluten free flours
Organic Gluten Free...
A candy of Golden Milk: always in your pockets!
Small fragments of ginger root covered with the vitality of the Golden Milk. Fres...
Use organic red lentils gluten free to prepare delicious purees: sweet and colorful, they are perfect for making creams and soups. They...
It contains all the features and flavors of the nectar of coconut flowers. In addition to the typical precious micronutrients, it also ...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots