Home / Recipe Book

Caserecce vegetariane di mare
Author: Panela
Ingredienti: 1/4 di scalogno, una manciata di capperi sotto sale, 150g di pomodorini freschi, 2 cucchiai di olio extrav. d'oliva, 4 foglie di basilico, 140g di caserecce di Khorasan integrale con Alga Kelp irlandese e curcuma Panelita  - ricetta per 2 persone Procedimento: Scaldare i...
Read
Ricciarelle di Khorasan Integrale con Pomodoro fresco e Pesto di rucola
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone 250 g di Ricciarelle Khorasan 150 g pomodorini 2 mazzetti di rucola 1 spicchio d'aglio olio extravergine d'oliva sale grosso Procedimento Lavare bene e asciugare la rucola con una centrifuga per insalata. Tagliare a cubettini il pomodoro e sminuzzare grossolanament...
Read
Author: @patrizia_manca (IG) The Vegan Affair (FB)
...
Read


You could be interested in...

Whole Khorasan wheat Fusilli pasta 400g - stone milled
100% wholemeal-stone milled italian khorasan (Triticum Turanicum) Semolina. The origins of this ancient grain (with a genetic code...
Whole Emmer wheat Fusilli pasta 400g - stone milled
100% stone-milled wholemeal semolina of Italian dicoccum Emmer (Triticum Dicoccum) wheat: a cereal, typical of the ancient co...
Whole Emmer wheat/Nettle Fusilli pasta 250g - stone milled
100% Italian dicoccum Emmer (Triticum Dicoccum) wheat and Nettle. The Emmer wheat is a cereal, typical of the ancient countryside of Ce...
Gulamerah from Bali 500g
This is the best way to enjoy the unique taste of the blocks of Gulamerah from Bali, the whole organic coconut palm sugar. It is an irr...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots