Home / Recipe Book
![](https://www.panela.it/phpThumb.php?src=images/img_ric/22-FullSizeRender.jpg&h=211&w=195&iar=1)
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone
220 gr di pasta di Farro e Ortica Panelita
75 gr di speck in una sola fetta
200 gr di cimette di broccoletti
1 cipolla
1 spicchio d’aglio
1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
1/2 bicchiere di acqua calda
olio extra vergine di oliva
Procedimento...
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
Pasta and lentils. Yummy and Quick. Gluten free
PREPARATION AND COOKING: Bring about 450 ml of water to a boil then pour in the entire...
Organic brown cane sugar with slightly amber colour....
Organic Icing cane sugar....
Organic gluten free oat flakes...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots