Home / Recipe Book /

Pasta e Quinoa Cremosa con Alghe e Curcuma
Author: Panela


Ingredienti: 1 Cremosa Pasta & Quinoa Panelita, 1/4 Bicchiere di vino bianco secco, 1/2 Carota, 1/2 Cipolla e Sedano (tagliati grossolanamente), 1 cucchiaino di curcuma, Mix 5 Alghe Panelita. Dosi per 3 persone

Procedimento: Preparare il soffritto e seguire le istruzioni riportate sulla confezione della Cremosa Pasta e Legumi. Una volta versata la Crema nella pentola, sfumare con il vino e far evaporare, dopodichè aggiungere l'Acqua residua. Terminare la cottura e dopo aver aggiunto la pasta mettere la Curcuma.  Finalizzare il piatto con Olio extravergine di Oliva e con una spolverata del Mix 5 Alghe Panelita.

Tempi di preparazione: 20 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Golden Yooga Cube - Preview
Golden Milk cubed! A gold mine for gluttons and pastry chefs. "Wholsome gold" for decorations and filllings....
Granola Gulamerah 320g - Crunchy
From the union of seeds, nuts, flakes and fruits it comes to life an original crunchy Granola, to start your day with a boost of energy...
Whole Khorasan wheat Fettuccine pasta 400g - stone milled
100% wholemeal-stone milled italian khorasan (Triticum Turanicum) Semolina. The origins of this ancient grain (with a genetic code...
Golden Yooga Granola - Crunchy 315g
Golden Milk for breakfast...shining milk! From the combination of seeds, nuts, flakes and fruits with the Golden Block fragments, it c...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots