Home / Recipe Book /
Carpaccio di Ananas con Gulamerah (e Gelato)
Ingredienti per 4-6 persone: 1 ananas, Gulamerah di Bali, Gelato di crema
Procedimento: tagliare a fette sottili l'ananas (se si dispone di un'affettatrice è più semplice) e disporlo su un piatto di portata abbastanza ampio, creando uno strato sottile di ananas. Nel centro del piatto disporre il gelato di crema a forma di piramide, irregolare o con palle di gelato, come se fosse una piccola "montagna". Cospargere il tutto con abbondante Gualmerah e gustare.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
The pure organic molasses obtained by processing and centrifuging the juice of the sugar cane. Source of minerals and nutrients with a ...
The Atlantic Nori Seaweed (Porphyra umbilicalis) is an organic and wild red algae that belongs to the family of the Rodoficee and has a...
Bold, coarse and crunchy with the full strenght of cacao beans 90%: primordial intensity!
Just 2 ingredients
Vegan...
All the properties of Panela in a liquid form!In addition to the sugars, it contains the valuable nutrients of pure molasses, with a mu...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots