Home / Recipe Book /

Carpaccio di Ananas con Gulamerah (e Gelato)
Author: Mangiare Bene www.mangiarebene.com


Ingredienti per 4-6 persone: 1 ananas, Gulamerah di Bali, Gelato di crema

Procedimento: tagliare a fette sottili l'ananas (se si dispone di un'affettatrice è più semplice) e disporlo su un piatto di portata abbastanza ampio, creando uno strato sottile di ananas. Nel centro del piatto disporre il gelato di crema a forma di piramide, irregolare o con palle di gelato,  come se fosse una piccola "montagna". Cospargere il tutto con abbondante Gualmerah e gustare.

Tempi di preparazione: 10 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

5 Seaweeds Salad 50g
Chopped Mix of 5 Organic Wild Seaweeds (Atlantic Dulse, Atlantic Nori, Atlantic Wakame, Atlantic Sweet Kombu and Atlantic Spirulina) to...
Golden Yooga Paste for Golden Milk 220g
In one jar all you need for the preparation of the Golden Milk! Turmeric, Virgin Coconut Oil, Whole Coconut sugar, Ginger and a pinch ...
Whole Emmer wheat Fettuccine pasta 400g - stone milled
100% stone-milled wholemeal semolina of Italian dicoccum Emmer (Triticum Dicoccum) wheat: a cereal, typical of the ancient country...
Organic Virgin Coconut Oil 700 ml
Organic Virgin Coconut Oil, cold-pressed from the pulp of young coconuts, harvested by hand. The vivid white color (crystal clear when ...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots