Home / Recipe Book /
Carpaccio di Ananas con Gulamerah (e Gelato)
Ingredienti per 4-6 persone: 1 ananas, Gulamerah di Bali, Gelato di crema
Procedimento: tagliare a fette sottili l'ananas (se si dispone di un'affettatrice è più semplice) e disporlo su un piatto di portata abbastanza ampio, creando uno strato sottile di ananas. Nel centro del piatto disporre il gelato di crema a forma di piramide, irregolare o con palle di gelato, come se fosse una piccola "montagna". Cospargere il tutto con abbondante Gualmerah e gustare.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
The perfect solution to cook beans (and pulses in general), to soak legumes and to make vegetable broths.
Easy-to-use 40g dispenser fi...
It is the best way to enjoy the taste of the sugar blocks, as "freshly grated" . It is an irregularly shaped granulate to be used as a ...
A candy of Golden Milk: always in your pockets!
Small fragments of ginger root covered with the vitality of the Golden Milk. Fres...
The Atlantic Sea-Spaghetti Seaweed (Himanthalia elongata) is an organic and wild brown seaweed that grows in the lower layers of the sh...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots