Home / Recipe Book /
Carpaccio di Ananas con Gulamerah (e Gelato)
Ingredienti per 4-6 persone: 1 ananas, Gulamerah di Bali, Gelato di crema
Procedimento: tagliare a fette sottili l'ananas (se si dispone di un'affettatrice è più semplice) e disporlo su un piatto di portata abbastanza ampio, creando uno strato sottile di ananas. Nel centro del piatto disporre il gelato di crema a forma di piramide, irregolare o con palle di gelato, come se fosse una piccola "montagna". Cospargere il tutto con abbondante Gualmerah e gustare.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
Gluten free Peanut flour
Proteins 47%
Ideal for baking. Mix up to 50% with gluten/gluten free flours ...
Enjoy the vivid taste of the wholemeal spelt, smoothed by the exotic nuances of the coconut flour. Panela and the Extra-virgin Coconut ...
100% stone-milled wholemeal Italian triticum Monococcum wheat: a cereal with a genetic code of 14 chromosomes whose origins are dated b...
Bold, coarse and crunchy with the full strenght of cacao beans 90%: primordial intensity!
Just 2 ingredients
Vegan...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots