Home / Recipe Book /

Carpaccio di Ananas con Gulamerah (e Gelato)
Author: Mangiare Bene www.mangiarebene.com


Ingredienti per 4-6 persone: 1 ananas, Gulamerah di Bali, Gelato di crema

Procedimento: tagliare a fette sottili l'ananas (se si dispone di un'affettatrice è più semplice) e disporlo su un piatto di portata abbastanza ampio, creando uno strato sottile di ananas. Nel centro del piatto disporre il gelato di crema a forma di piramide, irregolare o con palle di gelato,  come se fosse una piccola "montagna". Cospargere il tutto con abbondante Gualmerah e gustare.

Tempi di preparazione: 10 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Panela Rice-Coconut Cookies 200g
Remarkable coconut hint with rice and wheat flour. Panela and the Extra-virgin Coconut Oil (without any use of vegetable oils and hydro...
Gomasio 120g
Toasted and chopped Sesame and Salt. It's basic but it can make the difference in your salads, vegetables and cold plates....
Whole Einkorn wheat Fettuccine 1,8 kg - stone milled
100% stone-milled wholemeal Italian triticum Monococcum wheat: a cereal with a genetic code of 14 chromosomes whose origins are dated b...
Golden Yooga bar: Berries 36g (3 Units)
Golden Milk snack: a blast of fresh vitality The inspired combination of blueberries and raspberries with the shining Golden Yooga Bl...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots