Home / Recipe Book
Author: Chef Luca Sbarbada per Panela
Ingredienti per 3 persone
220 gr di pasta di Farro e Ortica Panelita
75 gr di speck in una sola fetta
200 gr di cimette di broccoletti
1 cipolla
1 spicchio d’aglio
1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
1/2 bicchiere di acqua calda
olio extra vergine di oliva
Procedimento...
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
100% wholemeal-stone milled italian khorasan (Triticum Turanicum) Semolina. The origins of this ancient grain (with a genetic code...
100% stone-milled wholemeal semolina of Italian triticum Monococcum wheat: a cereal with a genetic code of 14 chromosomes whose origins...
100% wholemeal-stone milled italian khorasan (Triticum Turanicum) Semolina with Wild Irish Kelp and Turmeric. The origins of Khora...
Granulated sugar for cake decoration
Vegan...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots