Home / Recipe Book /

Fettuccine di Farro Molto Arrabbiate
Author: Panela


Ingredienti: 180 Fettuccine di Farro integrale macinato a pietra Panelita, 2 spicchi di aglio,10 pomodorini, Parmigiano Reggiano grattuggiato, 2-3 Peperoncini interi, Olio xtra vergine di oliva. Dosi per 2 persone

Procedimento: cuocere la pasta al dente. Nel frattempo in una padella antiaderente soffriggere leggermtnete l'aglio con il peperoncino. Spegnere il fuoco ed aggiungere i pomodorini tagliati a quarti. Scolare la pasta e saltare in padella per 1-2 minuti. Spegnere il fuoco, aggiungere il parmigiano e mescolare.

Tempi di preparazione: 10 minuti



Related Searchs:


You could be interested in...

Coconut Milk powder 150g
Organic coconut milk powder is produced from freshly-squeezed coconut milk. It contains approximately 65% coconut oil content and retai...
Whole Khorasan wheat Penne pasta 400g - stone milled
100% wholemeal-stone milled italian khorasan (Triticum Turanicum) Semolina. The origins of this ancient grain (with a genetic code...
Golden Yooga Block Inspiration - sweet bar 50g
A bar of Golden Milk...inspired energy! INSPIRATION: with cocoa nibs, turmeric, ginger and lemon zest. Regenerating crunchiness! Velv...
Easy-to-Use Seaweeds: For Legumes and Broth
The perfect solution to cook beans (and pulses in general), to soak legumes and to make vegetable broths. Easy-to-use 40g dispenser fi...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots