Home / Recipe Book /
Fettuccine di Farro Molto Arrabbiate
Ingredienti: 180 Fettuccine di Farro integrale macinato a pietra Panelita, 2 spicchi di aglio,10 pomodorini, Parmigiano Reggiano grattuggiato, 2-3 Peperoncini interi, Olio xtra vergine di oliva. Dosi per 2 persone
Procedimento: cuocere la pasta al dente. Nel frattempo in una padella antiaderente soffriggere leggermtnete l'aglio con il peperoncino. Spegnere il fuoco ed aggiungere i pomodorini tagliati a quarti. Scolare la pasta e saltare in padella per 1-2 minuti. Spegnere il fuoco, aggiungere il parmigiano e mescolare.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
The block...where it all began...!The most ancient form of sugar tha the humankind crafted.
Ideal in shredded chips, better on a wood ...
Toasted and chopped Sesame and Salt.
It's basic but it can make the difference in your salads, vegetables and cold plates....
100% stone-milled wholemeal semolina of Italian triticum Monococcum wheat: a cereal with a genetic code of 14 chromosomes whose origins...
A sip of Asia
The Asian stock paste where salt is the last ingredient and not the first instead. Ready to use seasoned paste with a ri...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots