Home / Recipe Book /
Fettuccine di Farro Molto Arrabbiate
Ingredienti: 180 Fettuccine di Farro integrale macinato a pietra Panelita, 2 spicchi di aglio,10 pomodorini, Parmigiano Reggiano grattuggiato, 2-3 Peperoncini interi, Olio xtra vergine di oliva. Dosi per 2 persone
Procedimento: cuocere la pasta al dente. Nel frattempo in una padella antiaderente soffriggere leggermtnete l'aglio con il peperoncino. Spegnere il fuoco ed aggiungere i pomodorini tagliati a quarti. Scolare la pasta e saltare in padella per 1-2 minuti. Spegnere il fuoco, aggiungere il parmigiano e mescolare.
Tempi di preparazione: 10 minuti
Related Searchs:
Close-up
Category
Made with
You could be interested in...
This is the best way to enjoy the unique taste of the blocks of Gulamerah from Bali, the whole organic coconut palm sugar. It is an irr...
Cannellini beans, with their typical white color and delicate flavour, are ideal for cooking tasty first courses, soups and velout&eacu...
Panela The Original, 100% Cane Juice Poured into Blocks: SIMPLY SUBLIME+ Taste: Panela offers rich aromatic nuances with notes of ...
A bar of Golden Milk...inspired energy!
INSPIRATION: with cocoa nibs, turmeric, ginger and lemon zest. Regenerating crunchiness!
Velv...
4 Good Reasons to choose Panela
Privacy Policies Sito web realizzato da Microbots