Home / Recipe Book /

Creme Caramel Panela
Author: Panela


Ingredienti: 4 uova intere, 1 etto e ½ di Panela L'Originale Mattonella Macinata, ½ litro di latte (Per teglia-forma da 1 l). Per il caramello: 1 hg e ½ di Panela sciolta con un cucchiaio di latte.

Procedimento: Sciogliere la Panela con un cucchiaio di latte al fuoco e con il caramello ottenuto coprire tutta la forma.Versare subito il composto della crema, ottenuto mescolando prima i rossi con la Panela poi le chiare non montate e il latte.

Far cuocere a bagnomaria per due ore abbondanti poi in forno sempre a bagnomaria per 15-20 minuti.

Prima di servire mettere in frigo per 12 ore.

Tempi di preparazione: 1 ora



Related Searchs:


You could be interested in...

Golden Yooga bar: Granola 39g (3 Units)
Golden Milk snack: A blast of crunchy vitality The inspired combination of seeds and nuts with the shining Golden Yooga Block, sparks...
Golden Yooga Paste for Golden Milk 220g
In one jar all you need for the preparation of the Golden Milk! Turmeric, Virgin Coconut Oil, Whole Coconut sugar, Ginger and a pinch ...
Jackfruit 200g
Fleshy texture and neutral taste, that perfectly combine with spices, are the ideal prerequisite for a vegan meat substitute. The is pa...
Whole Emmer wheat Fusilli 1,8 kg - stone milled
100% stone-milled wholemeal Italian dicoccum Emmer (Triticum Dicoccum) wheat: a cereal, typical of the ancient countryside of...
4 Good Reasons to choose Panela
Panela Social:       Follow Us on Facebook       Follow Us on Instagram
Privacy Policies     Sito web realizzato da Microbots